space space space space space space space space   space space space space space space space space
Kognitiv Terapi Center
space space space space space space space space
space
  Forside   space   Behandling   space   Hvem er vi   space   Praktikant samtaler   space   Uddannelse, kurser og supervision    space   Praktiske oplysninger   space
space space space space space space space space
space
space space space space space space space space
space
space
space space
pixel
gfx Individuelt
pixel
gfx Børn og unge
pixel
gfx Chilled-angstgruppe for 13-18 år. Opstart februar 2018 ÅBEN FOR TILMELDING
pixel
gfx Cool Kids gruppe 10-12 år - september 2017
pixel
gfx Cool Kids gruppe 10-12 år - oktober 2017
pixel
gfx Cool Kids gruppe 10-12 år - januar 2018
ÅBEN FOR TILMELDING
pixel
gfx Cool Kids gruppe 10-12 år - marts 2018
ÅBEN FOR TILMELDING
pixel
gfx CFT - Compassionfokuseret terapi
pixel
gfx ACT - Acceptance and Commitment Therapy
pixel
gfx ART – Aggression Replacement Training
pixel
gfx Lysterapi
pixel
gfx Priser behandling
pixel
gfx Sygesikring
pixel
space
space
space
gfx
gfx

Cool Kids gruppe

Børn 10-12 år

Opstart tirsdag den 6. marts 2018

Psykolog

Heidi Jenisch Christensen

heidi@jenisch.dk

Cool kids er for børn i alderen 7-12 år. Chilled er for de unge på 13-18 år. Begge forløb er baseret på kognitiv adfærdsterapi – og er en metode der har en veldokumenteret effekt.


Behandlingen er for såvel barn som forældre – jeg opfordrer til, at begge forældre deltager.

Jeg anbefaler at du vælger din cool kids behandler med omhu. Vigtige krav til din behandler er, at vedkommende er uddannet psykolog samt har efteruddannelse i kognitiv adfærdsterapi. Dette for at sikre, at dit barn får det bedste udbytte af behandlingen.

Fokus i behandlingen er:

Hvordan skal vi forstå angsten? Hvordan spænder vi ben for den?

Metoder til håndtering af katastrofe tanker/bange tanker.

Hvordan I som forældre kan støtte barnet i at overvinde sin angst – konkrete anvisninger.

Eksponering - barnet kommer i gang med at gøre dét, som angsten tidligere har gjort umuligt.

I et cool kids/chilled behandlingsforløb arbejdes der struktureret uge for uge, for at I som familie kan blive ”klædt på” til at kunne håndtere angsten på en hjælpsom måde – målet er, at når forløbet er slut, kan I selv håndtere angsten fremadrettet.

Behandlingsforløbet kan foregå i såvel gruppe – som i den enkelte familie. Medmindre der er faktorer der taler imod et gruppeforløb, anbefaler jeg at man vælger gruppe forløbet. Dette fordi der i gruppeforløbet er mulighed for, at man som forælder kan sparre og dele erfaringer med andre forældre. Endvidere fordi et barn med angst ofte føler sig forkert – og kan tro, at det er den eneste, der har disse vanskeligheder. At møde andre børn/unge der også har angst, kan bidrage til at mindske forkerthedsfølelsen – samt motivere barnet til at arbejde med angsten.

Et behandlingsforløb består af 10 mødegange af 2 timer + en opfølgning 3 måneder efter 10 session. I starten mødes vi hver uge mens vi længere hen i forløbet mødes hver anden uge. Der er max 6 familier i en gruppe.

Jeg ligger stor vægt på, at I får størst mulig udbytte af forløbet, hvorfor der ved gruppe-størrelser på 4-6 familier vil være en psykologi studerende tilknyttet. Vedkommende er oplært i cool kids.


Tid og sted:

Se mødetidspunkter under det specifikke program du ønsker at deltage i. For alle grupper gælder det, at vi mødes 10 gange af 2 timer, altid i tidsrummet kl. 16.30-18.30 på hverdag og weekend kl 10-12, på Møllestien 52, 8000 Århus C. Vi tilstræber at få 6 familier med i en gruppe. Rammen for forløbet er, at såvel barn som forældre deltager i de 2 timer i alle sessioner. Inden opstart vil man blive indkaldt til en for-samtale.

Datoer: tirsdag den 6/3 2018, tirsdag den 13/3 2018, tirsdag den 20/3 2018, tirsdag den 3/4 2018, onsdag den 11/4 2018, tirsdag den 24/4 2018, tirsdag den 8/5 2018, tirsdag den 22/5 2018, tirsdag den 5/6 2018, tirsdag den 26/6 2018.
 

Pris for forløbet:

For-samtale: 1400 (70 min). Gruppeforløbet 7000 kr. For 20 timer/350 kr. i timen pr. Familie. Inkluderet: 1 sæt materialer til barn/voksen samt opfølgende gruppesession ca. 3 måneder efter afsluttet forløb.

Får man brug for ekstra samtaler under forløbet er prisen for disse 1200 kr. /50 minutter.

Er du medlem af Sygesikringen Danmark er der mulighed for tilskud. Ligeledes kan der være mulighed for, at bruge privat sundhedsforsikring.

Kontaktinfo:

Heidi@jenisch.dk

22 40 88 09


gfx
gfx
 
space space space space space space space space
space space space space space space space space   space space space space space space space space