Anmeldelser af vores kurser
Websitet anvender cookies til analyseformål og tilpasset indhold.

Kognitiv Terapi Center Aarhus

Kognitiv Adfærdsterapi ved Misbrug 2017/18:

28/2 18: Kursist Begina Vester Lassen: Jeg har nu genneført den 4 modulers uddannelse med stor glæde og tilfredshed over indholdet og fagligt udbytte. Der er stort engagement fra blandede undervisere, som giver en god variation i undervisningen. Det er et højt fagligt niveau og en fuldt ud implementeret forståelse for brug af kognitiv terapi og en evne til, at få det formidlet til kursisterne, så det er brugbart og interessant i praksis. De største anbefalinger herfra. Håber at kunne vende tilbage en anden gang.

28/2 2018: Kursist Rasmus F. Christensen: Konkret og relevant uddannelse/kursus ift. mit daglige arbejde med mennesker, som kæmper med at skabe forandringer i et liv præget af misbrugende adfærd. Det har været "praksisnært" og underviserne har været venlige og meget kompetente. 

 

2 årige uddannelse på børn og unge området - 2017/18:

18/5 17: Kursist Lotte: Lærerigt og indsigts udvidende i en meget relevant og kvalificeret form, hvor man ikke er i tvivl om, at det er på højeste kompetanceniveau. Med en formidling der befordrer indlæring, som er omsættelig i praksis og en charmerende form. Tak.

18/5 17: Kursist Rasmus Alenkær: Er velorganiseret og relevant kursus med dygtige og engagerede undervisere. Kan helt klart anbefales.

Compassionfokuseret Terapi
30 timer - Vinter 2017 v/psykolog Christina Schlander

7/3 2017: Kursist Winnie Snedker: Udbytterigt. Et fagligt højt kursus med en god blanding mellem teori og øvelser, samt eksempler på cases. Det er mulighed for også, at få et personligt udbytte med CFT. Kurset introducerer os til CFT, således at vi kan gå tilbage i praksis og benytte os af CFT med det samme. Der er en generel rummelighed til vores personlige og faglige udfordringer, blandet med en god gang humor.

7/3 2017: Kursist psykolog Katrine Nissen: et inspirerende og lærerigt kursus om compassion fokuseret terapi i praksis. Christina Schlander er en levende og dygtig formidler. Kurset er krydret med praktiske øvelser, der både har fokus på terapeutens personlige evne til self-compassion og på rollen som terapeut i compassion fokuseret terapi.

Tværfagligt kursus i kognitiv adfærdsterapi ved misbrug 2016/17

9/2 2017: Kursist Lisbeth Ø Holst: Supergodt kursus. Høj faglighed, varieret undervisning.  

Cool Kids Angstbehandling (7-12 årige) 2 dages kursus - december 2016
v/psykologerne Lisbeth Jørgensen og Kristian Bech Arendt.

14/12 2016: Kursist Birgitte: "God dynamik + humor mellem underviserne!!" 

Compassionfokuseret Terapi - tværfagligt
3 dage - 2016 v/psykolog Christina Schlander

12/12 2016: Kursist Ditte Tang Johansen, psykolog: "Dette intro kursus i CFT har været en super appetizer. Det har give gode modeller til brug for mig selv og klienter. Det har givet inspiration til, at være fokuseret på egen omsorg i den tværfaglige gruppe, jeg arbejder som en del af. -Og ikke mindst givet lyst til yderligere fordybelse og kompetance udvikling indenfor CFT. Tak for det!" 

NEO-PI-3 2016 - ved Claus Werchmeister og Louise Meldgaard Bruun.

6/12 2016: Kursist BSC: "Rigtig fint med 2 undervisere, der supplerer hinanden godt. Solid viden og engagement hos underviserne. Flotte og behagelige lokaler, samt skøn frokost."

Klinisk Psykologisk undersøgelsesmetodik - 30 timer ved psykolog Louise Meldgaard Bruun, Heine Lund Pedersen og Louise Brückner:

4/10 2016: Kursist Annette Walsted Lauridsen: "Højt fagligt niveau, klinisk særdeles relevant, praksisnært og engagerede undervisere. Derudover tilbyder Kognitiv Terapi Center Århus optimale rammer for kurset.

Compassionfokuseret terapi - 5 dage - 30 timer (CFT) ved psykolog Christina Schlander:

1/6 2016: Kursist Tove Lindemann: "Det er et meget rart læringsmiljø, som indeholder rummelighed, varme og mange kloge ord. Man tager beriget fra dette kursus, med redskaber, der kan bruges i hverdagens terapeutiske arbejde. Af de mange kurser jeg har deltage i - er det kun få af dem, hvor jeg har taget så meget med hjem"
 
1/6 2016: Kursist Tine Krog: " Højt fagligt niveau. Gode øvelser. Solidt brugbart fundament for at gå "hjem" og praktisere metoden." 

2 årig uddannelse i kognitiv adfærdsterapi - voksenområdet 2015/2016 

13/5 2016: Kursist Line G. Sørensen: "Et superfint kursus. Der har været introduceret metoder til en bred vifte af problemstillinger og det har været meget anvendeligt i klinisk praksis. Uddannelsen har i tillæg tilbudt et trygt forum til at øve sig i en god atmosfære."

17/5 2016: kursist Susanne Bengtson: "Uddannelsesforløbet bidrager med en systematisk viden om en række specifikke lidelser, således at man for de respektive lidelser får overblik over de mest centrale diagnostiske og behandlingsmæssige omdrejningspunkter. Kan varmt anbefale uddannelsen til såvel mere garvede som nyuddannede. Jeg ville ønske, at jeg havde taget uddannelsen som nyuddannet. Det ville have givet mig mere fokuserede forløb og øget behandlingseffekt." 

Cool Kids Angstbehandling (7-12 årige børn) April 2016

28/4 2016: Kursist Pia Bundgaard: " Cool Kids kurset var rigtig godt og givende - både til dem der ikke havde kendskab til det og dem, som mig, det har prøvet det lidt. Jeg oplevede, på baggrund i den erfaring jeg havde, at blive skarpere på flere aspekter i processen, få nye vinkler til ting/sager, der udfordrer og få fornyede ideer og inspiration til det fortsatte kursus. Gode, kvalificerede undervisere med rum til spørgsmål, refleksion og latter."

28/4 2016: Kursist Mette Aagaard: "Lækker forplejning" "Meget velforberedte, engagerede undervisere. Kurset blev gennemført struktureret og med en høj grad af humor. Undervisningen var funderet i praksis og kunne bruges umiddelbart"

Kursus i Kognitiv Terapi ved Misbrug 2015 til 2016 (tværfagligt):

4/3 2016: Kursist Betina Svendsen: "Jeg har mødt engagerede undervisere, højt fagligt niveau og kun relevante værktøjer. Jeg tager en yderst brugbar værktøjskasse med mig videre i mit arbejde med misbrug"

4/3 2016: Kursist Dorte Lohse: "Hver dag, i hvert modul, har været brugbar og kunne anvendes i praksis med det samme. Alle undervisere er gode formidlere og har et fagligt højt niveau. Jeg kan varmt anbefale kurset"

Introduktionskursus til Kognitiv Adfærdsterapi  - Efterår 2015 (tværfagligt):

6/11 2015: Kursist Anne Steensgaard: "Et skarpt kursus, med et højt fagligt niveau. Jeg er gået derfra med effektive værktøjer og parat til at sætte igang."

6/11 2015: Kursist Carina Myrup Brix: "Rigtig godt kursus, som har været saglig, fagligt og relevant. Har lært så mange nye redskaber, som jeg kan gå hjem og bruge i min dagligdag."

6/11 2015: Kursist Mette Juul Witzel:"Høj faglighed på alle undervisere. 6 dages kursus som ændrer måden man tænker og handler på i praksis"

6/11 2015: Kursist Rikke Charlotte Hansen: "Levende introkursus i praktisk pixiudgave - lige til at putte i lommen og tage frem efter behov. Godt planlagt med hensynsfuld struktur, lækker forplejning og imponerende og meget kompetente psykologer/faciliteter. Et kursussted jeg gerne ville komme tilbage til."

Compassionfokuseret terapi - 5 dage - 30 timer (CFT) ved psykolog Christina Schlander:

30/10 2015: Kursist Tine Sørensen har netop afsluttet CFT kurset og siger:
"Rigtig godt. Både teoretisk og praktisk anvendeligt i dagligdagen. Meget anbefalelsesværdig."