Psykolog Karsten Abel
Websitet anvender cookies til analyseformål og tilpasset indhold.

psykolog@karstenabel.dk
Mobil: 61 66 21 89

Karsten Abel

  • Psykolog
  • Cand.psych
  • Autoriseret af Dansk psykolognævn
  • Specialist i Psykoterapi
  • Medlem af MINT (Motivational Interviewing Network of Trainers)

Efteruddannelse
Karsten Abel er efteruddannet i Kognitiv adfærdsterapi og har løbende deltaget i kurser og workshop inden for det kognitive område og M.I. (Motivational Interviewing). Karsten er ligeledes systemisk uddannet coach og certificeret PREP (parforhold) underviser.


Erfaring
Karsten Abel har flere års erfaring med samtaleterapi, coaching, supervision og undervisning inden for det kognitive område. Karsten har ligeledes arbejdet i en Børnerådgivning, hvorfra han har erfaring med unge og familier.

Arbejdsområde og erfaring
Karsten Abel udbyder terapi og coaching til unge og voksne. Foruden samtaleterapi, superviserer og underviser Karsten forskellige faggrupper såsom pædagoger, socialrådgiver, sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeuter og sagsbehandlere m.fl. indenfor den kognitive teoriramme samt i motivation (Motivational Interviewing). Karsten Abel har bred erfaring med psykiske lidelser som depression, angst (OCD, panikangst, socialfobi og generelt fobier) og spiseforstyrrelser. Han arbejder ligeledes med parterapi, selvværdsproblemer, stress og motivation.