Kognitiv Terapi Center Aarhus - Uddannelse, kurser og supervision
Websitet anvender cookies til analyseformål og tilpasset indhold.

Kognitiv Terapi Center Aarhus

Psykologer og Læger

Tværfagligt personale

KAT

Kognitiv
Adfærdsterapi

CFT

Compassionfokuseret terapi

ACT

Acceptance and Commitment

Øvrige kurser

Specialistkurser
og Workshops

Supervision

Supervisionsforløb og
personlig udvikling

Cool Kids Angstbehandling (7-12 årige børn) Certificeret kursus - april 2018

Beskrivelse

Cool Kids Certificering:
Kurset er godkendt til at kunne tælle som led i certificering som cool kids terapeut. Dog skal du være psykolog for at kunne blive certificeret. Læs mere om certificering på https://psy.au.dk/cebu/til-professionelle/certificering-af-cool-kids-behandlere/
Hvis du ikke er psykolog, kan du fortsat tage kurset, men ikke opnå certificering.
Målgruppe :
Kurset henvender sig til læger og psykologer, som i deres dagligdag er i kontakt med børn med angstlidelser og ønsker værktøjer til at håndtere børn med angstlidelser.
Der optages max 25% ikke akademikere.
For disse kræves foruden en ansøgning om optagelse, som sendes til
lisbeth.jorgensen@me.com
Formål :
Kurset sigter mod at give deltageren konkret viden omkring angstlidelser hos børn samt træning af konkrete værktøjer til håndtering af angst hos børn fra 7-12år. Der vil blive arbejdet med udgangspunkt i materialet Cool Kids Angstbehandling. Undervisningsformen vil veksle mellem teoretiske oplæg og øvelser.

Det anbefales at anskaffe Cool Kids materialerne (barnets arbejdshæfte, forældrenes arbejdshæfte samt terapeutmanualen) inden kurset. Materialerne kan kun købes på Angstklinikken på Aarhus Universitet og der må påregnes nogle ugers leveringstid.
Varighed :
Varighed: 2 dage, kl. 9-16

Dato: 4. og 5. april 2018
Underviser :
Lisbeth Jørgensen, psykolog, specialist i psykoterapi og Kristian Bech Arendt, psykolog, ph.d. i klinisk børnepsykologi.

Lisbeth har flere års erfaring med at arbejde med børn og unge med angstlidelser på Angstklinikken, Aarhus Universitet og har været med til at udbrede Cool Kids konceptet i Danmark.
Lisbeth superviserer til dagligt mange behandlere som arbejder med børn med angstlidelser og er medforfatter til bogen Børn og Angst. En håndbog til forældre og andre voksne omkring barnet. Dansk Psykologisk Forlag, 2014.

Kristian har gennem flere år arbejdet med Cool Kids programmet ved Angstklinikken, Aarhus Universitet, som både terapeut og forsker. Han har gennem sit ph.d.-projekt forsket i effekten af Cool Kids programmet, og er hovedforfatteren bag effektundersøgelsen af den danske version af Cool Kids.
Kristian arbejder gennem forskellige projekter på at udbrede og forbedre behandlingsmulighederne for børn og unge med angst i Danmark.
Pris :
3700,- (+ moms), prisen er inkl. forplejning
Sidste tilmelding 1. februar 2018

Tilmelding prioriteres kronologisk efter modtagelse.
Tilmeldingen er personlig og bindende.
Ved afmelding opkræves 15% af kursusprisen i gebyr.
Ved afbud efter tilmeldingsfristen hæftes for det fulde gebyr.
Sted :
Kognitiv Terapi Center Århus, Møllestien 52, 8000 Århus C

Indhold

Dag 1:
04-04-2018
Dag 2:
05-04-2018
Status
Lukket for tilmelding

Videreuddannelser og kurser

Kognitiv Terapi Center Århus har en fast kursusportefølje til professionelle behandlere. Denne omfatter videreuddannelse primært til psykologer og læger, samt kortere og længerevarende kurser til såvel psykologer, læger, samt tværfagligt personale.

Vi udarbejder ligeledes kurser, der er specialtilrettelagt til intitutioner og behandlingsenheder.
Kontakt center@kognitiv.dk for tilbud på specielt udviklede kurser til Jeres institution.

Kognitiv adfærdsterapi (KAT) er en evidensbaseret og virkningsfuld til behandling af en række lidelser og problemer: Depression, angst, misbrug m.f..

Aktuelt anbefaler Sundhedsstyrelsen at KAT benyttes ved angstlidelser, depression og aggressionsforvaltning.

Compassion Fokuseret Terapi (CFT) er en del af 3. generationen indenfor kognitiv adfærdsterapi. 

Supervision

Supervisionens overordnede formål er at sikre en kvalificeret professionsudvikling og udøvelse. Supervisionen er oftest sagsrelateret og foregår over tid, med det formål at skabe specifik læring for supervisanten i forhold til dennes særlige professionsområde. Der vil oftest være et todelt fokus som omfatter både supervisanten og supervisantens patienter, klienter eller kunder.

Kognitiv Terapi Center Århus tilbyder både individuel- og gruppesupervision til psykologer, læger, behandlere, rådgivere, ledere mv., der ønsker at implementere den kognitive metode i deres praksis

Anmeldelser af vores kurser

Har du lyst til at læse anmeldelser af vores kurser, fra nogle af vores kursister, så klik her!