fbpx

Kognitiv Terapi Center Århus

Den 3. januar 2000 åbnede Kognitiv Terapi Center Århus med det formål, at videreudvikle praktisk anvendelse af kognitive adfærdsterapeutiske metoder til behandling. Vores ønske er, at hjælpe mennesker til at trives og sikre god behandling, dette på et videnskabeligt grundlag.

Vi har både en behandlingsafdeling, hvor vi varetager behandling af klienter (privatpersoner) og en uddannelsesafdeling, med et omfattende program bestående af både længerevarende uddannelser og kurser samt supervision. Vi tilbyder desuden at specialtilrettelægge og gennemføre uddanelse hos institutioner, i psykiatrien, socialsektoren samt i organisationer.

Centrets grundlæggere har været drivende kræfter i forbindelse med indførelse og udvikling af de kognitive metoder i sundheds- og socialsektoren i Danmark. Centret ledes i dag af psykolog Christina Schlander.

Vi er beliggende i Aarhus midtby, men var de første mange år beliggende i Risskov. Centret har  Kristian Bech Arendt, Tina Krog, Line Kirstine Hauptmann og Mette Ærø  tilknyttet, som selvstændige psykologer. I vores sekretariat har vi Anna, Celine, Ida, Rikke, Sofie og Sille ansat.

Vi tilbyder behandling, undervisning, træning og supervision på et evidensbaseret grundlag. Vi har alle grundig terapeutisk træning, bliver løbende efteruddannet og er erfarne undervisere. Vores tilgang er kognitiv-integrativ, hvilket betyder, at vi konstant holder os ajour med og integrerer nye vidensbaserede metoder i vores behandling og kursustilrettelæggelse.

D. 1. august 2020 åbnede Center for Compassionfokuseret Terapi, der også ledes af Christina Schlander.
Se nærmere her

Her tilbyder vi både behandling med afsæt i compassionfokuseret terapi (CFT), og udbyder kortere og længerevarende uddannelser i compassionfokuseret terapi til flere faggrupperJen

Nøglebegreber i centret er kvalitet og respekt

Vi lægger vægt på anvendelse af videnskabeligt baserede metoder i såvel behandling, som undervisning og foretager løbende evaluering heraf mhp at videreudvikle, forbedre og præcisere metoderne. Herunder at præge og indføre 3. generations kognitiv adfærdsterapi.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.