fbpx

Nyheder juni 2022

I månedens nyhedsbrev byder vi sommeren velkommen med nyheder fra vores kursuskatalog. Til slut i nyhedsbrevet finder du et indlæg af Christina Schlander, ”Compassionfokuseret Terapi er oplevelsesorienteret”.

Husk at du altid er velkommen til at henvende dig med spørgsmål og forslag.

www.kognitiv.dk og www.compassiondanmark.dk eller telefon: 29 92 60 20

Nyt i vores kursuskataloger:

Compassion focused therapy and young people who have experienced early adversity and trauma. Dr. Carmen Chan, Oxford

Arbejder du med CFT rettet mod børn og unge, så skal du ikke gå glip af denne workshop! Dr. Carmen Chan fra Oxford, står for denne spændende, interaktive workshop. Denne 2-dags workshop i Compassionfokuseret Terapi er med fokus på behandlingen af psykiske og relationelle vanskeligheder hos børn og unge, der er vokset op under ugunstige betingelser og med traumer.

Workshoppen er i december 2022 og strækker sig over to dage. Læs mere her: https://compassiondanmark.dk/CFT-early-adversity-and-trauma-dec22

40 timers personlig udvikling til psykologer og andre relevante faggrupper.

Psykolog Monica Trærup afholder gruppeforløb med fokus på personlig udvikling.

Det personlige udviklingsarbejde har fokus på psykologen/behandleren. Der vil med udgangspunkt i specifikke terapeutiske samtaler arbejdes på at fremme egen psykologisk fleksibilitet. Forløbet foregår i en lille, fortrolig gruppe på 5-8 deltagere. Der vil være stor fokus på, at gruppen er et trygt sted med opbakning til forsat træning.

Gruppeforløbet begynder i november 2022.

Du kan læse mere om både indhold og tilmelding via følgende link: https://www.kognitiv.dk/PU-MonicaTr%C3%A6rup-40timer

Klinisk psykologisk undersøgelsesmetodik – 30 timer

Hjalti Jonsson udbyder igen dette kursus i samarbejde med en række af kompetente undervisere. Dette kursus henvender sig både til psykologer, der selv skal varetage klinisk psykologisk undersøgelse og til psykologer, der i forbindelse med behandlingsplanlægning skal forstå og fortolke psykologiske undersøgelser foretaget af andre.

Det vil blive gennemgået, hvordan man tilrettelægger psykologiske undersøgelser af personlighed, begavelse og kognition. Desuden indeholder kurset introduktion til og demonstration af diverse psykologiske tests.

Kurset har opstart i januar 2023. Læs mere via følgende link: https://www.kognitiv.dk/klinisk-unders%C3%B8gelsesmetodik-2023

Audio guides på Center for Compassionfokuseret Terapis website

Som noget nyt kan du lytte til audio guides på vores hjemmeside. Aktuelt er der fire forskellige CFT-lydfiler til rådighed med dertilhørende tekst. De findes under fanen ”ressourcer”.

Du finder disse via følgende link: https://compassiondanmark.dk/audio-guides/

Er du interesseret i at se vores udbud af grupper, supervision, kurser og uddannelser kan du finde vores kursuskataloger her:

https://compassiondanmark.dk/CFT-kursuskatalog
https://www.kognitiv.dk/Kognitiv-kursuskatalog

Compassionfokuseret Terapi er oplevelsesorienteret

Af Christina Schlander

Compassionfokuseret Terapi er udviklet af Professor Paul Gilbert, og hviler på et evolutionsteoretisk, neuropsykologisk, tilknytningsteoretisk og socialpsykologisk grundlag.

Ifølge Gilbert (2021a); “There is now considerable evidence that our brains and bodies “work best” in environments where we feel cared for and about and feel we can make a contribution that others value”. Kort sagt så trives vi og fungerer bedst når vi er trygge og føler os betydningsfulde for andre. Læs videre her: https://www.kognitiv.dk/Compassionfokuseret-Terapi-er-oplevelsesorienteret

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.