fbpx

Nyheder maj 2022

I denne månedens nyhedsbrev kan du læse om nyheder i vores kursuskataloger samt et indlæg af psykolog Tina Krog, der omhandler selvkritik. Indlægget finder du til slut i nyhedsbrevet.

Du er altid velkommen til at henvende dig med spørgsmål og forslag.

www.kognitiv.dk og www.compassiondanmark.dk eller telefon: 29 92 60 20

Snart sidste frist!

INTRODUKTION TIL KAT
Skal du, eller en du kender, med på vores meget anvendelige Introduktionskursus i Kognitiv Adfærdsterapi (KAT), hvor du på 6 dage fordelt over 2 moduler kommer omkring de mest centrale metoder og teknikker. Underviserne på kurset er psykologerne: Monica Trærup, Kristian Bech Arendt, Karsten Abel og Hjalti Jonsson, der sammen sikrer at kurset har en rød tråd for dig som kursist. Kurset har opstart juni 2022. Læs mere her: https://www.kognitiv.dk/INTRO-KAT-6DAGE-JUNI2022

1 ledig plads! Personlig udvikling i grupper til psykologer ved psykolog Monica Trærup

Denne gruppe er til psykologer, der med udgangspunkt i specifikke terapeutiske samtaler, ønsker at reflektere over, afklare og udvikle egne personlige forudsætninger, stilarter og specifikke reaktionsformer.

Gruppen ledes af psykolog Monica Trærup, og der gøres brug af metoder inden for den kognitive referenceramme. Ved hjælp af disse metoder, vil du og gruppen træne egen evne til adskillelse fra tanker, og I vil i denne forbindelse øve det at give plads til vanskelige følelser og være nærværende i nuet.

Forløbet begynder i maj 2022. Læs mere via linket: https://www.kognitiv.dk/PERSONLIG-UDVIKLING-MONICA-TR%C3%86RUP

Nyt på hjemmesiderne:

Voksnes tilknytningsmønstre og deres betydning i psykoterapi ved psykolog Sarah Daniel

Det glæder os, at vi endnu engang kan tilbyde Sarah Daniels lærerige workshop om tilknytningsmønstre.

Viden om tilknytningsmønstre og tilknytningsadfærd er helt centralt for dig, der arbejder med CFT. På workshoppen præsenterer Sarah Daniel viden, der kan være relevant for alle der arbejder psykoterapeutisk med voksne. Utrygge tilknytningsmønstre kan give forskellige karakteristiske udfordringer i psykoterapien, som kan være vanskelige at forstå. På denne workshop bliver du klogere på at spotte, forstå og tage hensyn til disse.

Workshoppen afholdes i marts 2023 og strækker sig over 2 dage.

Du kan læse mere om både indhold og tilmelding via følgende link: https://compassiondanmark.dk/Voksnes-tilknytningsm%C3%B8nstre-marts-2023

Supervision i gruppe for psykologer og læger ved Monica Trærup

Psykolog, Monica Trærup, udbyder gruppesupervision, der gør brug af kognitiv adfærdsterapeutiske metoder.

Forløbet begynder med en forventningsafstemning af den enkelte supervisands behov, og dette vil således udgøre fokus. De enkelte supervisander skiftes til at være på med en sag eller problemstilling. Det er således supervisandens behov, der afgør fokus og organisering af den enkelte session. Gruppen vil dermed kunne få forskellige opgaver og roller til at fremme refleksionen og problemløsningen ved de enkelte sager.

Forløbet indeholder 6 mødegange og har opstart i august 2022. Læs mere via følgende link: https://www.kognitiv.dk/sup.gr.Monica-Tr%C3%A6rup

Compassionfokuseret Terapi (CFT) 30 timer

På dette kursus vil du introduceres til CFT, definition af compassion, de forskellige grundmodeller, samt forståelse for de fremmende og hæmmende faktorer i den psykoterapeutiske proces.

Kurset i maj blev hurtigt fyldt op, så vi udbyder endnu et, der har opstart i november 2022. Læs mere her: https://compassiondanmark.dk/CFT-30timer-efter%C3%A5r-2022

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.